top of page
IMG_5110_edited.jpg

Kuva: Mikko Nupponen

Toimintamme

Toimintamme alkoi heinäkuussa 2020 Hautolahdessa, kun järjestimme suuren suosion keränneen piknik-konserttimme. Tarkoituksenamme on jatkaa tämän muotoista konserttitoimintaa ja laajentaa sitä myös erilaisilla tapahtumilla. Suunnitelmissamme on myös toteuttaa konsertteja ympäri vuoden, kuten mm. joulukonsertteja, yhteislauluiltoja sekä pienimutoista laululeiritoimintaa. 

Toivoisimme, että joukkoomme liittyisi uusia innokkaita paikallisia jäseniä. Jäsenenä pääset vaikuttamaan tulevien vuosien ohjelmakokonaisuuksiin ja saat jäsenenä mm. lippuja alennetulla hinnalla. 

 

Olemme vuosien saatossa luoneet suuren verkoston muusikoita ja muita musiikintekijöitä, joilta voimme toivoa yhteistyötä ja näin ollen saada entistä laajempaa näkyvyyttä Karttulan musiikkielämälle. 

Periaatteenamme on toimia ns. genrerajojen yli ja ympäri. Joukkoomme kuuluu niin klassisen musiikin kuin kevyen musiikin osaajia. Näin ollen haluamme palvella aina vain suurempaa kuulijakuntaa laadukkaalla ohjelmistolla.  

Vaikka toimintamme alkoi Hautolahdessa, tarkoituksenamme on kuitenkin jakaa musiikin ilosanomaa ympäri Pohjois-Savoa ja vaikka rajojen yli! Pyrimme toimimaan yhteistyössä eri seurojen ja yhdistysten kanssa, jotta voimme palvella mahdollisimman monipuolista yleisöä. 

bottom of page